Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Lichtstraten: spelen met licht

Onze moderne lichtstraten laten toe om diverse elementen te integreren zodat u gebruik kan maken van natuurlijk licht. Dit kan een belangrijke rol spelen in ateliers, magazijnen of zelfs kantoren en woningen.

Om met natuurlijk licht te spelen gebruiken we ondermeer:

Lichtdoorlatende polycarbonaat platen
Deze platen (Kingspan Rooflight of Joris Ide Lexan Thermoroof) sluiten perfect aan op de sandwichpanelen. De polycarbonaat platen verkleuren niet, zoals dat met polyester platen wel het geval is. De platen zijn ook slagvast en zijn te vergelijken met dubbelwandige verandaplaten.

Velux dakramen
Het integreren van Velux dakramen in sandwichpanelen is werk voor specialisten. Het eindresultaat is een prachtig luxe dakraam met uitstekende isolatiewaarden.

Lichtstraten
Lichtstraten worden op maat gemaakt uit aluminium profielen en meerwandige platen. Er is keuze uit verschillende materialen (polycarbonaat, acrylaat, polyester) en diktes (10-60mm).

Lichtstraten in dubbelwandig polycarbonaat

Wij onderhouden contacten met verschillende leverancier en beschikken hierdoor over heel wat mogelijkheden om op een optimale manier gebruik te maken van daglicht. Verschillende materialen, diktes, vormen of speciale eigenschappen zoals isolerend of brandvertragend zijn mogelijk. We beschikken voor elke toepassingen over de juiste oplossing.

Modulaire lichtstraten Velux

De modulaire lichtstraten van VELUX vormen een mijlpaal in de evolutie van de lichtstraten. Dit concept van een volledig geprefabriceerde lichtstraat biedt niet alleen alle voordelen van een modulair systeem, maar valt ook op door zijn elegant design en zijn indrukwekkende energieprestaties voor alle soorten van gebouwen, met inbegrip van kantoren, openbare gebouwen, ruimten van onderwijsinstellingen, enz.

Vaste glaspartijen
Met het integreren van vast glaspartijen in de sandwichpanelen zijn grote oppervlakten mogelijk, met een goede isolatiewaarde. Vaste glaspartijen worden vooral toegepast bij kantoren en woningen waar de Velux lichtstraten geen oplossing bieden. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden!
 

Twijfelt u op welke manier u het beste lichtelementen verwerkt in uw project? Betrek ons bij uw project en wij verzorgen een advies op maat!

Lichtstraat geïntegreerd in sandwichpanelen
Lichtstraat geïntegreerd in sandwichpanelen
Sandwichpanelen, gecombineerd met Velux dakramen
lichtkoepel, ingewerkt in sandwichpanelen
Velux modulaire lichtstraat
Velux modulaire lichtstraat
Velux modulaire lichtstraat