Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Sandwichpanelen dak

sandwichpanelen dak

Wij leveren en plaatsen geïsoleerde sandwichpanelen, hoofdzakelijk als dakbedekking voor nieuwbouw en dakrenovatie.

Vanwege hun flexibiliteit, vele mogelijkheden en uitstekende thermische en brandwerende eigenschappen zijn deze geïsoleerde sandwichpanelen uitermate geschikt als dakbedekking binnen een breed scala aan gebouwen zoals industriële gebouwen, kantoorgebouwen, publieke gebouwen, scholen, winkelcentra, woningbouw en binnen de landbouwsector (bvb. stallen en maneges).

De voordelen van onze sandwichpanelen zijn onder meer dat zij geïntegreerd kunnen worden in zowel moderne als traditioneel ontworpen bouwprojecten. Door de hoge isolatiewaarde van de sandwichpanelen kunnen zij ook toegepast worden in bouwprojecten met een klimaatneutraal of zelfs een klimaatpositief ontwerp.

Kleuren en structuren

Uiteraard bieden wij een assortiment dat qua soorten, kleuren, profielen en structuur volledig aansluit bij de wensen van de architect.

De sandwichpanelen zijn leverbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen voor uw gebouw, variërend van opvallend metallic of hoogglans tot aan levendige prints en leermotieven in de coating.
Onze kleurcollecties zijn ontworpen met behulp van robuuste, maar ook duurzame materialen om  de perfecte look van uw ontwerp weer te geven.

De coatings zijn geschikt voor alle omgevingen, van gematigde tot zware condities, en zijn UV-bestendig, slijtvast, corrosiebestendig en bestand tegen chemische invloeden.

Sandwichpanelen hoeven zelfs niet uitsluitend van een metalen bovendek voorzien te worden. Onze sandwichpanelen uit deTopDek serie zijn standaard voorzien van een PVC-coating. Ze zijn uitermate geschikt voor platte daken en daken met een lage hellingshoek vanaf 0.72°.

Voordelen van sandwichpanelen

  • Energiebesparing door de hoge isolatiewaarde (PUR, PIR of rotswol)
  • Lange economische levensduur
  • Beschikbaar in een brede waaier kleuren, profielen en structuren
  • Sandwichpanelen worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd en zijn 100% recycleerbaar
  • Afwerkingstoebehoren zoals lichtstraten, afwerkingsprofielen, pijpdoorvoeren en dakdoorgangen garanderen een nette afwerking
  • Snelle plaatsing met een minimum aan hinder voor uw werkomgeving
  • Toepasbaar op daken met een zeer lage hellingshoek
  • Sandwichpanelen komen in aanmerking voor de isolatiepremies van de overheid (ook deze vanaf 2013)

Zonnepanelen monteerbaar

De door ons geplaatste zonnepanelen zijn ook meteen geschikt voor het monteren van zonnepanelen. Wij beschikken over alle profielen en hulpstukken om uw zonnepanelen onder vrijwel alle omstandigheden vlekkeloos te monteren.

dakbedekking industriebouw
sandwichpanelen
Dakplaten, toegepast in een school
dakplaten winkelcentrum
dakbedekking landbouw
dakbedekking manege
dakbedekking rusthuis
landbouwsector