VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Velux Modulaire Lichtstraten

IRS is partner van Velux voor de installatie van Velux Modulaire Lichtstraten (VMS - Velux Modular Skylight) en sinds 2017 "Velux Certified Installer".

De VELUX modulaire lichtstraten is een nieuwe generatie dakvensters voor commerciële gebouwen zoals kantoren, publieke gebouwen, onderwijsinstellingen. De VELUX modulaire lichtstraten zijn beschikbaar met dubbele of drievoudige beglazing, behandeld met een energiezuinige laag, of optioneel met een UV-beschermende laag. VELUX modulaire lichtstraten hebben een intelligent design met dunne profielen en een buitenkant met een elegant uitzicht. Speciale beglazingen zijn ook beschikbaar - contacteer ons voor meer details. Binnengordijnen maken het interieur compleet met een leuk ontwerp. De enige limiet voor deze dakvensters is uw verbeelding.

VELUX modulaire lichtstraten vragen een aangepaste aanpak: de lichtstraten zijn standaard modules (lengte - breedte). Anders dan bij maatwerk is van bij het begin noodzakelijk met de juiste afmetingen en voorzieningen rekening te houden. Standaardmaten maken dan weer dat deze lichtstraten budgetvriendelijker zijn dan maatwerk!

Het modulaire systeem heeft enkele unieke troeven, die u bij geen enkele andere fabrikant zal vinden:

  • Geen visueel verschil tussen opengaande en vaste ramen! Zowel RWA als ventilerende delen zijn onzichtbaar ingewerkt en vertonen geen uiterlijke verschillen, niet langs de binnenzijde en niet langs de buitenzijde!
  • Dragende kaders uit superisolerende composietmaterialen: anders dan bij aluminiumprofielen zijn thermische onderbrekingen (rubbertjes) niet nodig: het profiel zelf heeft een zeer lage warmte geleiding en is zelf de thermische onderbrekening.
  • Het volledige project wordt ondersteund vanuit Velux en hun technische afdeling. Specifieke wensen worden eerst grondig bestudeerd op technische haalbaarheid.

Heeft u een project waar u een modulaire lichtstraat wenst toe te passen? Als erkend plaatser verzorgen wij samen met Velux de ondersteuning vanaf concept tot uitvoering. Door onze praktijkervaring van bij het begin te betrekken, loopt de uitvoering ter plaatse vlekkeloos. Onze technische ervaring en eigen materieel maken voor onze klanten het verschil!

Naast de ondersteuning bij de voorbereiding en het plaatsen van de lichtstraat kunnen wij ook volgende diensten aanbieden:

  • Aanpassen van de standaadplooistukken, specifiek voor het project
  • Niet-standaard plooiwerk in verzinkt staal, aluminium of RVS (inox)
  • Voorbereiden van de opstand: plaatsen van het stalen bevestigingsprofiel, niet-standaard opstand
  • Ventilatierooster en toegangsluik in eenzelfde stijl

 

TIP: Had u graag een lichtstraat in glas voor uw project? Neem tijdig contact: productietermijnen kunnen voor glasprojecten tot 16 weken zijn!

 

 
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
Velux Modulaire Lichtstraten
VELUX CERTIFIED INSTALLER IRS HAEGEMAN
Nederlands