VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

 

Daar waar het gamma sandwichpanelen van Joris Ide prima geschikt is voor de meeste standaardtoepassingen, kiezen we voor speciale toepassingen (duurzaam, brandveiligheid, corrosief milieu), voor sandwichpanelen van KINGSPAN.

Naast de standaard industriële sandwichpanelen kunnen we bij KINGSPAN terecht voor:

 • Sandwichpanelen met een 100% vlakke, effen afwerking
   
 • Sandwichpanelen voor lage helling of voor plat dak toepassing
   
 • Speciale toebehoren: aangepaste valbeveiliging, lichtdoorlatende polycarbonaatplaten met hoge isolatiewaarde, RWA-koepels
   
 • KINGSPAN is al enige fabrikant in staat een volledig geïntegreerd gamma aan te bieden: de volledige gebouwschil kan door dezelfde fabrikant geleverd worden, waardoor alles op elkaar ingespeeld is. Dit leidt tot een sneller en gedetailleerder ontwerp (alle standaarddetails voor handen) en beter eindresultaat!
   
 • Specifieke coatings (laklagen): de coating beschermt het staal tegen weersinvloeden, UV-straling en voorkomt roesten. De coating bepaalt in grote maten de levensduur van een sandwichpaneel.

   

TIP: de commerciële benaming van de coating is bij vele fabrikanten dezelfde (bvb. Plastisol), maar de technische eigenschappen zijn daarom niet dezelfde. Op het oog zijn de verschillen niet te onderscheiden. Vraag daarom naar de garantietermijn: een goede coating zal een veel langere garantietermijn hebben (tot 30-40 jaar)

 

 

 

 

 

 

Nederlands